Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Pantimo

Ο ΜΑΥΡΟΨΑΡΙΔΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΟΝΤΕΡ

02 Φεβρουαρίου 2019
Κατηγορία Περί Oscar...
Διαβάστηκε 2204 φορές

ΜΕΓΑΛΗ νίκη του ΓΙΩΡΓΟΥ και της «ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗΣ» αλλά και της Ελλάδας ρε……., μια και δεν ξέχασε να την αναφέρει κι ο ίδιος ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΨΑΡΙΔΗΣ κατά την παραλαβή του βραβείου του.

Η «ΈΥΝΟΟΥΜΕΝΗ» του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΝΘΙΜΟΥ παίρνει το πρώτο ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ βραβείο της κι αυτό είναι το βραβείο του ΣΩΜΑΤΕΙOΥ ΜΟΝΤΕΡ στον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΟΨΑΡΙΔΗ.

Ο Μαυρoψαρίδης είχε προταθεί από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΟΝΤΕΡ και για τον «Αστακό», πάλι στην κατηγορία «comedy» αλλά εκεί δεν είχε κερδίσει και δεν είχε συμπεριληφθεί στην πεντάδα του Οσκαρ.

Με την «Ευνοούμενη» πετυχαίνει καταρχάς την αναγνώριση των Αμερικανών συναδέλφων του από το χώρο του ΜΟΝΤΑΖ και βρίσκεται πλέον μία ανάσα από τα ΟΣΚΑΡ. Ανεβαίνοντας για να το παραλάβει, εnώπιον 1000 και κάτι καleσμένων εξέφρασε, μαζί με τις ευχαριστίες, και τον εντυπωσιασμό του για αυτή την αναγν;vριση «beacause I am from such a small country like Greece», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η νίκη του δείχνει την αναγνώριση της αξίας και του επιτεύγματος και στέλνει ένα μήνυμα προς όλους τους συμπατριώτες του και συμπατριώτες μας  και όσους κλαψουρίζυν για το «μικροί και καταφρονεμένοι». Δεν υπάρχουν μικρές χώρες και μικροί άνθρωποι, υπάρχουν μόνο μικρά επιτεύγματα.

Ωστόσο, το «μια ανάσα δρόμος από τα Οσκαρ» υφίσταται όχι μόνο επειδή στα Οσκαρ, στη λογική των Ακαδημιών, ψηφίζουν όλοι οι κλάδοι κι όχι μόνο οι μοντέρ, αλλά επειδή από το Σωματείο θα υπήρχε και δεδομένος αντίπαλος μια και τα βραβεία στους μοντέρ έχουν ξεχωριστές κατηγορίες για την κωμωδία και για το δράμα. Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΝΤΕΡ του όρισε ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ  τον ΤΖΩΝ ΟΤΤΜΑΝ για το «BOHEMIAN RHAPSODY» που το βράβευσε ως ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΝΤΑΖ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΙΝΊΑΣ.

«BOHEMIAN RHAPSODY» και «ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ» τα δύο καλύτερα μοντάζ, ΤΖΩΝ ΟΤΜΑΝ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΨΑΡΔΗΣ οι μονομάχοι με την ελαφρά, πάντοτε, αγωνία μη και βγει κανένας τρίτος…

ΓΙΩΡΓΟ, ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΤΥΠΟ.

 

 

Τροποποιήθηκε Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 14:01
Pantimo

Τελευταία άρθρα από τον/την Pantimo