Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Pantimo

ΜΕ «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ» ΚΙ ΟΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΕΔΏ «ΠΑΙΖΕΙ» ΚΙ Ο «ELVIS»

28 Φεβρουαρίου 2023
Κατηγορία Περί Oscar...
Διαβάστηκε 547 φορές

Απένειμαν τα βραβεία τους κι οι ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ, στη δική τους Ενωση , κι έχουμε κι εδώ  «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ». Τι ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ρέντα έχει αυτή η ταινία!

Τουλάχιστον εδώ, το βραβείο προσγειώνεται πιο ομαλά, καθότι η ταινία είχε προταθεί και για Oscar Κοστουμιών και δεν είναι όπως στα Σωματεία των set decorators και των art directors (production designers) που το βραβεύουν στα Σωματεία τους χωρίς τα μέλη τους να το έχουν προτείνει στην 5άδα της Ακαδημίας…

Το «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ» βραβεύτηκε στην κατηγορία του Εργου ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ- ενδυματολόγος η ΣΙΡΛΕΫ ΚΟΥΡΑΤΑ.

Όμως, υπάρχει κι ο «ELVIS» που βραβεύτηκε για τα κοστούμια του Εργου ΕΠΟΧΗΣ και η σχεδιάστρια του ΚΑΘΡΗΝ ΜΑΡΤΙΝ ευελπιστεί σε τρίτο ενδυματολογικό Oscar, μετά το «Moulin Rouge» και τον «Υπέροχο Γκάτσμπυ». Η οποία υπενθυμίζουμε έχει αντιστοίχως και  Οscar Σκηνικών, και για τις δυο ταινίες, όπως και φέτος έχει σκηνογραφική  υποψηφιότητα με τον «Elvis». Εξού και κάποιοι στην Κινηματογραφία αναρωτιούνται ποιος είναι ο επί της ουσίας σκηνοθέτης αυτών των ταινιών, ο Μπαζ Λούρμαν ή η Κάθριν Μάρτιν, η οποία είναι και σύζυγος του κι επίσημος συνεταίρος σε εταιρία που έχουν από κοινού , τους ίδιους τους εαυτούς τους, κι έτσι «μπαίνουν» στην παραγωγή των ταινιών, ως δίδυμο.

Τέλος, στο Σωματείο Ενδυματολόγων, υπάρχει και τρίτος νικητής, η ΤΖΕΝΥ ΗΓΚΑΝ για το «GLASS ONION» στην Κατηγορία Εργο ΣΥΓΧΡΟΝΟ αλλά αυτό δεν έχει φτάσει στην 5άδα του Οσκαρ στην Κατηγορία αυτή!!

Pantimo

Τελευταία άρθρα από τον/την Pantimo