Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Pantimo

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2019: ΣΑΡΩΝΕΙ Η «ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ»- ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΜΑΥΡΟΨΑΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΑΖ

19 Νοεμβρίου 2019 Διαβάστηκε 1452 φορές

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΨΑΡΙΔΗΣ τιμήθηκε με το ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΝΤΑΖ της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ για την "ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ" του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΝΘΙΜΟΥ.


Υπενθυμίζω πάντως ότι η Ευρωπαϊκη Ακαδημία μας πάσχει, σε αντίθεση με ΟΛΕΣ τις άλλες Ακαδημίες του Κόσμου, όπου τα βραβεία των καλλιτεχνικών συντελεστών (που ΚΑΚΩΣ τα αποκαλούν "ΤΕΧΝΙΚΑ") δεν απονέμονται από τα 3000 περίπου μέλη αλλά από "ειδική επιτροπή" των 6-7 ατόμων. Κι επιπλέον ανακοινώνονται πολύ καιρό πριν την τελετή της απονομής.
Η "ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ" τιμήθηκε επίσης για τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ και τα ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ, όχι όμως και για τα ΣΚΗΝΙΚΑ που το βραβείο τους δόθηκε στο "ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ" του Δον Πέδρο.
Επίσης οι των "soundtrack" της "θεματάρας" και της "κομματάρας" ας καθίσουν για μια ακόμα φορά να μελετήσουν τι είναι ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και να μην παρασύρονται από την.. δισκογραφία: Το βραβείο ΜΟΥΣΙΚΗΣ δόθηκε στην γερμανική ταινία "SYSTEM CRASHER" που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τα παραπάνω

Στον ΗΧΟ επέλεξαν το «A TWELVE YEAR NIGHT» με τον ήχο των φυλακών της Ουρουγουάης και στα ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΦΦΕ  εισηγήθηκε ο αρμόδιος το «ABOUT ENDLESSNESS» του ΡΟΥ ΑΝΤΕΡΣΟΝ

Υπενθυμίζω ότι τα βραβεία των «ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ» θα απονεμηθούν στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ στις 7 Δεκεμβρίου
Κλείνω και πάλι με το ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ (ΜΑΥΡΟΨΑΡΙΔΗ)

 

Pantimo

Τελευταία άρθρα από τον/την Pantimo