Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Pantimo

ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ «ΜΑΝΚ»

19 Απριλίου 2021
Κατηγορία Περί Oscar...
Διαβάστηκε 1365 φορές

….Και με το ΣΥΝΔΕΣΜΟ των ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ολοκληρώνεται ο προ-οσκαρικός ,σωματειακός κύκλος των βραβεύσεων κι έχουμε πλήρη εικόνα των εξειδικευμένων προτάσεων. Στο PANTIMO.GR θα βρείτε τα ΒΡΑΒΕΙΑ από ΟΛΑ τα Σωματεία και μπορείτε να κάνετε τις μελέτες σας.

Οι Διευθυντές Φωτογραφίας, εμφανίστηκαν τελευταίοι  στον προ-οσκαρικό κύκλο και χτες βράδυ απένειμαν το βραβείο του κλάδου τους, ως επίτευγμα της χρονιάς στον τομέα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, στον ΕΡΙΚ ΜΕΣΕΡΜΙΝΤ για τη φωτογραφία τη μαυρόασπρη που έκανε στο «ΜΑΝΚ» του Ντέηβιντ Φίντσερ.

ΚΙ έτσι ανοίγει ο δρόμος για αυτό τον σχετικά νέο διευθυντή φωτογραφίας, που συνδέθηκε με τον Ντέηβιντ Φίντσερ στην τηλεοπτική σειρά «Mindhunter» κι ο σκηνοθέτης τον κάλεσε να αναλάβει και τη φιλόδοξη ταινία του για τον Χέρμαν Μάνκιεβιτς, τον σεναριογράφο του «Πολίτη Κέιν».

Βέβαια, το βραβείο του Σωματείου Διευθυντών Φωτογραφίας είναι από εκείνα που δεν επαναλαμβάνονται συχνά στα Οσκαρ  διότι άλλη αντίληψη περί Φωτογραφίας έχουν οι υπόλοιποι κλάδοι από  ό,τι οι εξειδικευμένοι. Πάντως, πέρσι, με το «1917» του ΡΟΤΖΕΡ ΝΤΗΚΙΝΣ (διευθυντής φωτογραφίας στην ταινία του Σαμ Μέντες) , συνέπεσαν.

Pantimo

Τελευταία άρθρα από τον/την Pantimo