Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Pantimo

KAI H ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ PANTIMO ΓΙΑ EUROVISION, EBU, ΟΥΚΡΑΝΙΑ

17 Μαΐου 2016
Κατηγορία Blog
Διαβάστηκε 2699 φορές

Ας πει λοιπόν κι ο PANTIMO.GR τη γνώμη του κι είναι η παρακάτω που κυοοφόρησε πρώτα από το fb και δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο σε αυτό που ακολουθεί

 

 

Σκεφτείτε και το εμπορικό σκέλος από το πολιτικό σκάνδαλο που φαίνεται ότι ξεσπάει διεθνως με το θέμα της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, του βραβείου της και του περιεχομένου του τραγουδιού της. Αν η EBU ήθελε να καλύψει την τραγουδίστρια και να δικαιολογήσει τον εαυτό της που το επέτρεψε, μπορούσε να της ζητήσει να μην κάνει πολιτικά σχόλια γύρω από το τραγούδι και από την αλλη να λέει στους επικριτές της "το τραγούδι εκφράζει έναν ανθρώπινο πόνο μέσα από ένα ιστορικό γεγονός". ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ. Διότι 4η μέρα σήμερα κι ασχολούνται με τη EUROVISION όλα τα μεγάλα διεθνή δίκτυα, τα σοβαρά πολιτικά δίκτυα, μπαίνουν στην ιστορία και πολιτικοί σχολιαστές και ΚΌΜΜΑΤΑ και ΚΡΑΤΗ. Σκέφτεστε αν είχε πάρει η ΡΩΣΙΑ το βραβείο με το ποπ τραγουδάκι να συνέβαινε τίποτε τέτοιο; Αυτή τη EUROVISION θα τη συζητάνε καιρό με την πολιτική θύελλα που θα θερίζει και ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ όχι απλώς δεν την περίμεναν μα ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ οι της EBU. Οπως έφτιαξαν κάποτε και το televoting κι έβαλαν το κοινό στο κόλπο οπότε πέφτει ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ στις τηλεμετρήσεις. Με το βραβείο της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ , μαζί με την πολιτική εξυπηρέτηση, ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ. Είναι μεγάλη επιχείρηση η EBU με το ευρωπαικό "κρατικό" πρόσωπο.
Οσο για την ΚΥΠΡΟ που με ρωτάτε αν αναφερόταν σε τραγούδι κλπ, κλπ, η απάντηση έχει δοθεί από την ίδια την EBU το 1976 με τη ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ. Τότε, όμως, η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν είχε ακόμα φτάσει το προιόν της στα τωρινά ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΥΨΗ. Το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ θέμα μην το προσπερνάτε. Είναι ΠΙΟ πολιτικό από το επίσημο ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
Αυτή είναι η άποψη μου και σας ευχαριστώ όσους τη ζητήσατε. 

Τροποποιήθηκε Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 12:40
Pantimo

Τελευταία άρθρα από τον/την Pantimo