• Αρχική
  • Blog
  • Κριτικές
  • ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
  • Περί Oscar...
  • ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ...
  • ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ
  • Επικοινωνία
  • “COUP DE CHANCE”: ΟΠΟΙΟΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ, (ΔΕΝ) ΜΙΜΕΙΤΑΙ…
    Γράφτηκε από Pantimo

    Για τον ΓΟΥΝΤΥ ΑΛΕΝ αυτά, ο οποίος αποφάσισε να  κάνει και μια ταινια ΓΑΛΛΙΚΗ, ύστερα από αμέτρητες εκδηλώσεις και δηλώσεις θαυμασμού προς τη Γαλλία, την Ευρώπη, τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο κι από μια αντιπάθεια που τρέφει προς την πατρίδα του την Αμερική, αν την αισθάνεται πατρίδα του με μόνη εξαίρεση τη Νέα Υόρκη. Αντε λίγο και το Σαν Φραντσίσκο.

    Συντάχθηκε στις Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 17:14 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • ΕΝΑΣ ΠΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (Un chateau en Italie):ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2014
    Γράφτηκε από Pantimo

    Το υπενθύμισε το φβ και θεωρώ πως αξίζει τον κόπο να περάσει στο pantimo.gr και να απευθυνθεί σε αναγνώστες και μελετητές.

    Συντάχθηκε στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 12:43 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ» (A haunting in Venice): Η ΑΓΚΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ.
    Γράφτηκε από Pantimo

    Κι ο ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ στη τρίτη του απόπειρα ως αυτοσκηνοθετούμενος Πουαρώ, δεν καταφεύγει σε remake αλλά πιάνει ένα μυθιστόρημα της Αγκαθα Κρίστι , «TO ΠΑΡΤΥ», όπως ηταν ο ελληνικός ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ τίτλος του «Halloween Party» , το οποίο δεν είχε γίνει ταινία στον κινηματογράφο. Κι έτσι ξεκινά με ένα ελκυστικό κίνητρο. Για το κοινό. Οι κριτικοί θα του γράψουν τα …δικά τους

    Συντάχθηκε στις Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 17:39 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΙΙ» (The nun 2): Η ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «HORROR»
    Γράφτηκε από Pantimo

    Εντυπωσιάζει η επιτυχία της συνέχειας του φιλμ που σκόρπισε τον τρόμο το 2018 κι εντυπωσιάζει επειδή είναι παγκόσμια, και συνέβη επίσης και στην Ελλάδα. Κι όταν εμφανίζεται, όπου εμφανίζεται, καταλαμβάνει την πρώτη θέση εκτοπίζοντας έργα ισχύουσας αντοχής. Επειδή δεν πιστεύω στο «τυχαίο» κι επειδή για όλα υπάρχει εξήγηση, πήγα και το είδα, αν και το πρωτο φιλμ μου είχε φανεί  ευτελές. Με το καινούργιο δεν συνέβη το ίδιο.

    Συντάχθηκε στις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 17:47 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ» ( La syndicaliste) : Η ΣΤΑΡ ΙΖΑΜΠΕΛ ΥΠΕΡ ΚΙ Ο ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ
    Γράφτηκε από Pantimo

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ταινία ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ

    Συντάχθηκε στις Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 16:38 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΠΤΩΣΗΣ» (Anatomie d’ une chute): ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ…
    Γράφτηκε από Pantimo

    Το λέω αυτό επειδή η ταινία  της Γαλλίδας ΖΙΣΤΙΝ ΤΡΙΕ, δεν είναι το αντιπροσωπευτικό είδος που παίρνει ΧΡΥΣΟ ΦΟΙΝΙΚΑ στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ. Με τίποτα δεν είναι ταινία του auteur, του είδους  δηλαδή που επιδιώκουν Φεστιβάλ και Κάνες, κι αν πάμε στο σινεμά των ειδών, που το βραβεύουν σπανιότατα στα Φεστιβάλ, σίγουρα δεν μιλάμε για κάποια «ανατομία» (για να μεταχειριστώ τη λέξη του τίτλου), στο είδος, στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ώστε να δικαιολογηθεί προς τα εκεί ο «Φοίνικας»…. Ωστόσο, με ΕΡΓΟΚΕΝΤΡΙΚΑ κριτήρια δεν παύει να είναι ένα ενδιαφέραν φιλμ.

    Συντάχθηκε στις Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 14:47 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ» (1978): Ο ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΙΗΤΕΣ!
    Γράφτηκε από Pantimo

    Και τι εννοώ με τη λέξη «ΠΟΙΗΣΗ»;  Για την οποία πολύς κι αυθαίρετος λόγος έχει γίνει……

    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΡΡΗΣ σε αυτή την ταινία παραθέτει κάποια πολύ σοβαρά μαθήματα, με το πως γεννιέται αυτή η ποίηση και από κει και μετά με το πως μπορεί να γίνει αντιληπτή από τον θεατή.

    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 21:22 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • “OPPENHEIMER”: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΙΑ.
    Γράφτηκε από Pantimo

    Πριν από πολλά χρόνια, πάνε 30 περίπου, ο ΦΡΑΝΣΙΣ ΦΟΡΝΤ ΚΟΠΟΛΑ, σε μία συνάντηση μας, μου είχε παραδώσει ένα φοβερό μάθημα, πάνω στο πως γίνονται τα έργα Κι από που ξεκινάμε. Το παράδειγμα του Κόπολα αφορούσε, με αφορμή ένα μπουκάλι νερό «Evian» που βρισκόταν στο τραπέζι μας, στο πως θα φτιάχναμε ας πούμε την ιστορία του κυρίου Εβιάν..Αν την κάναμε ταινία. Από που θα αρχιζαμε; Από τον ίδιο. Ποιός είναι; Γιατί ασχολούμαστε μαζί του; Τι παραγει; Ποια η σχέση του με αυτό που παράγει; Τι τον οδήγησε στην παραγωγή, ποια η διαδρομή του στο προϊον για να γίνει ισχυρός, ποιοι οι ανταγωνιστές, ποιο το θέμα του περιβάλλοντος αφου εμπορεύεται δημόσιο αγαθό.. Με βάση αυτό, θα φτιάχναμε την πρώτη ύλη, μέσα από την επεξεργασία της θα προχωρούσαμε στους χαρακτήρες, θα βρίσκαμε και την ανάλογη αισθητική, που να συνάδει με το προϊον του κεντρικού ήρωα, θα τον εξετάζαμε μέσα από τα γεγονότα ψυχολογικά, στο τι πιστεύει κλπ, κλπ, κλπ…, στη ζωή του και στις σχέσεις του και πως όλα αυτά είναι υπό την επήρεια του κεντρικού του θέματος.

    Συντάχθηκε στις Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 17:26 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» (1963-64): «ΑΠΟ Τις 4 ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΤΑ OSCAR ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΕΚΕΊΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ» (ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΦΕΛΙΝΙ)
    Γράφτηκε από Pantimo

    Σημειωτέον ότι στις «4 αντίπαλες» περιλαμβανόταν και «ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ», του νεαρού ΡΟΜΑΝ ΠΟΛΑΝΣΚΙ, που ήταν κι η πρώτη υποψηφιότητα Ανατολικής Χώρας (Πολωνία).

    Την ταινία την ξεχωρίζω, συνέχισε ο Φελίνι ο οποίος ήταν εκεί για το «ΟΚΤΩΜΙΣΗ» και θεωρείτο το φαβορί, για δυο λόγους που μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση.

    Συντάχθηκε στις Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 18:15 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ» (1971- 72): ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ
    Γράφτηκε από Pantimo

    Η κωμωδία αυτή της «Καραγιάννης_-Καρατζόπουλος» με τον ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ και την ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ, δεν είναι έργο για το οποίο θα έγραφα κριτική στα καλά καθούμενα στο PANTIMO.GR  μια και καταλήγει να είναι μια κωμωδία της σειράς. Προσφέρεται όμως για ειδικό μάθημα περί διανομής, ιδιοσυγκρασίας, χημείας και θεωρίας ζωτικού χώρου.

    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 15:42 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» (1972-73): ΕΔΩ Η ΤΖΕΝΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΙ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΕ
    Γράφτηκε από Pantimo

    Ξεκινώ από την ΚΑΡΕΖΗ, την ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, η οποία τον προηγούμενο χρόνο  έχει φάει δυο μεγάλα στραπάτσα στην «Καραγιάννης-Καρατζόπουλος», τη «Μαντώ Μαυρογένους» στο Νο 20 του εισπρακτικού πίνακα και την «Ερωτική συμφωνία» ακόμα πιο κάτω, στο Νο 31, που δεν φαντάζεσαι, τότε, ποιο μπορεί να είναι το επόμενο βήμα. Στο βαθμό που εκτός των άλλων πέφτουν κατακόρυφα και τα εισιτήρια των κινηματογραφικών αιθουσων και δη της ελληνικής παραγωγής.

    Συντάχθηκε στις Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 21:15 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ «ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟΣ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΣ» (1971-72): Ο ΒΕΓΓΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ
    Γράφτηκε από Pantimo

    1971, σαιζόν 1971-72, η χρονιά του ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ. Παίρνει το βραβείο Α’ Ανδρικου ρόλου στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για το «ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑΝΑΣΗ;» του Ντίνου Κατσουρίδη και το καλλιτεχνικό συνοδεύεται κι από εμπορικό θρίαμβο, της τάξεως των 600 και βαλε, χιλιάδων εισιτηρίων ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, όπου η Βουγιουκλάκη με το πολυδιαφημισμένο «Σ’ αγαπώ» και γυρίσματα σε κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες , πόλεις  και περιοχές της Ευρώπης, θα έρθει 2η και με μεγάλη διαφορά εισιτηρίων. Είναι η χρονιά που τα εισιτήρια πέφτουν κατακόρυφα. Ο Βέγγος κάνει την εξαίρεση.

    Συντάχθηκε στις Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 15:21 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ» (As bestas): ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΡΩΠΑΊΩΝ
    Γράφτηκε από Pantimo

    Πολύ ενδιαφέρουσα η ταινία του ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΣΟΡΟΓΚΟΓΙΕΝ, του Ισπανού, που είναι κι αυτή η οποία σάρωσε στα βραβεία «GOYA» της Ισπανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

    Συντάχθηκε στις Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 17:57 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ‘77» (Modelo 77): H ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ Της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!
    Γράφτηκε από Pantimo

    Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κι ως ένα βαθμό υποδειγματική η ταινία αυτή του Ισπανού ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, που είχε αρέσει στην Ελλάδα «Το μικρό νησί» του. Γίνεται υποδειγματική στον τρόπο κινηματογραφικής διαχείρισης ενός γεγονότος και στο πως μέσα στο γεγονός γίνονται ενέσεις μυθοπλασίας και πως καταλήγει το γεγονός να είναι κανονικό κινηματογραφκό σενάριο.

    Συντάχθηκε στις Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 17:14 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ» !1966-67) ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: ΠΑΙΞΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΒΕΝΤΕΤΙΣΜΟΥ
    Γράφτηκε από Pantimo

    Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της ταινίας αυτής που είναι η καλύτερη από τις τρεις «ενδιάμεσες» που γύρισε η ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ στην «Καραγιάννης-Καρατζόπουλος» πριν επιστρέψει στο Φίνο.

    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 16:54 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» (1972): « ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΥΠΗΘΗΚΕ;»
    Γράφτηκε από Pantimo

    Θα μπορούσε το άρθρο να τιτλοφορηθεί «Η  «ΚΛΕΜΜΕΝΗ EYTYXIA» ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ». Διότι υπήρχε ένα φιλμ του 1946-47, το «Stolen life» (στον ελληνικό τίτλο η λέξη «ζωή» του ξένου αντικαταστάθηκε με την «ευτυχία»)  με την ΜΠΕΤΤΥ ΝΤΕΗΒΙΣ και τον ΓΚΛΕΝ ΦΟΡΝΤ, με ηρωίδες δυο δίδυμες αδελφές που ερωτεύονται τον ίδιο άντρα.

    Συντάχθηκε στις Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 20:51 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ: «ΕΛΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ» (1950-51): Η ΦΑΡΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ.
    Γράφτηκε από Pantimo

    Εχει  συγγένειες η κωμωδία αυτή με «Το σωφεράκι». Μόνο που η εν λόγω του ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΦΟΡΟΥ είναι αυτή που προηγήθηκε έναντι της άλλης του Γιώργου Τζαβέλλα, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτε περισσότερο πέρα από τη μελέτη ενός είδους και μιας εποχής.

    Συντάχθηκε στις Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 14:26 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ» (Roman Holiday) (1953): H ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ‘50
    Γράφτηκε από Pantimo

    Αυτό ήταν το εκπληκτικό που είχε συμβεί με την ΩΝΤΡΕΫ ΧΕΠΜΠΟΡΝ σε αυτή την ταινία κι έτσι εκτινάχθηκε με τη μία στους Εφτά Ουρανούς. Μπόρεσε να είναι από τη μια η Πριγκίπισσα , όπως την όριζε το σενάριο,  κι από την άλλη, να πάρει πάνω της τη νέα εποχή και να γίνει το κορίτσι του ’50, να φτιάξει ένα πρότυπο, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, κι όχι αυθαίρετα, με το οποίο ταυτίστηκαν τα κορίτσια του 50 σε όλη την υφήλιο, στο νέο τύπο κοπέλας που γεννιόταν, στη νέα εποχή, αμέσως μετά τον πόλεμο, που ξεκίναγε η αποκατάσταση….

    Συντάχθηκε στις Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 15:44 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ (1958): ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΑΥΜΑΣΕΙΣ!!! ΤΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΧΟΡΝ, ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΙΤΗ..ΤΙ;;;;;;
    Γράφτηκε από Pantimo

    Είναι μια ταινία που όταν θέλω να μιλήσω για αυτήν, με κάνει να αισθάνομαι κουραστικός, σχολαστικός. Διότι αυτά που θαυμάζω πάνω της με σπρώχνουν στις εξειδικεύσεις και να μιλήσω τη γλώσσα τους.

    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 13:47 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...
  • «ΛΟΥΣΤΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ» ( Sciuscià) (1946): ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ OSCAR
    Γράφτηκε από Pantimo

    Πάμε πίσω στο 1946. Νοερά ας ταξιδέψουμε. Είναι κάτι που το κάνω  σε κάθε φιλμ, σε κάθε θεατρικό έργο, σε κάθε μυθιστόρημα, σε κάθε ανάγνωσμα. Μεταφέρομαι με το νου στην εποχή που γράφτηκε ή που γυρίστηκε και προσπαθώ να επικοινωνήσω  με ένα βαθύτερο τρόπο με τα έργα χάρη στη βοήθεια που μου παρέχουν τα γενέθλια. Αυτό με βοηθά να τα αντιλαμβάνομαι καλύτερα. Και προσπαθώ να μεταδίδω αυτές τις πληροφορίες και στους αναγνώστες-θεατές διότι έτσι θα αντιληφθούν καλύτερα τί σήμανε ένα έργο στον Ενεστώτα του παρά στο τι λένε  κάποιοι μετά από χρόνια που ασχολήθηκαν με αυτό, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη ΧΡΟΝΟ και ΤΟΠΟ, τις ΒΑΣΕΙΣ των ΡΙΖΩΝ για τα ΕΡΓΑ.

    Συντάχθηκε στις Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 18:21 Σχολίασε πρώτος! Διαβάστε περισσότερα...

Κριτικές αρχείο

2023

  • Οκτώβριος (1)
  • Σεπτέμβριος (5)
  • Αύγουστος (12)
  • Ιούλιος (9)
  • Ιούνιος (16)
  • Μάιος (7)
  • Απρίλιος (6)
  • Μάρτιος (8)
  • Φεβρουάριος (6)
  • Ιανουάριος (11)

2022

  • Δεκέμβριος (8)
  • Νοέμβριος (7)
  • Οκτώβριος (7)
  • Σεπτέμβριος (6)
  • Αύγουστος (5)
  • Ιούλιος (4)
  • Ιούνιος (6)
  • Μάιος (6)
  • Απρίλιος (1)
  • Μάρτιος (1)
  • Φεβρουάριος (5)
  • Ιανουάριος (5)

2021

  • Δεκέμβριος (8)
  • Νοέμβριος (9)
  • Οκτώβριος (7)
  • Σεπτέμβριος (7)
  • Αύγουστος (4)
  • Ιούλιος (8)
  • Ιούνιος (8)
  • Μάιος (3)
  • Μάρτιος (1)
  • Φεβρουάριος (2)
  • Ιανουάριος (4)

2020

  • Δεκέμβριος (2)
  • Νοέμβριος (3)
  • Οκτώβριος (9)
  • Σεπτέμβριος (10)
  • Αύγουστος (10)
  • Ιούλιος (10)
  • Ιούνιος (8)
  • Μάιος (1)
  • Μάρτιος (1)
  • Φεβρουάριος (2)
  • Ιανουάριος (6)

2019

  • Δεκέμβριος (13)
  • Νοέμβριος (11)
  • Οκτώβριος (12)
  • Σεπτέμβριος (5)
  • Αύγουστος (4)
  • Ιούλιος (9)
  • Ιούνιος (9)
  • Μάιος (8)
  • Απρίλιος (7)
  • Φεβρουάριος (6)
  • Ιανουάριος (12)

2018

  • Δεκέμβριος (8)
  • Νοέμβριος (10)
  • Οκτώβριος (18)
  • Σεπτέμβριος (7)
  • Αύγουστος (10)
  • Ιούλιος (12)
  • Ιούνιος (12)
  • Μάιος (10)
  • Απρίλιος (9)
  • Μάρτιος (10)
  • Φεβρουάριος (6)
  • Ιανουάριος (12)

2017

  • Δεκέμβριος (7)
  • Νοέμβριος (7)
  • Οκτώβριος (7)
  • Σεπτέμβριος (7)
  • Αύγουστος (4)
  • Ιούλιος (8)
  • Ιούνιος (13)
  • Μάιος (13)
  • Απρίλιος (11)
  • Μάρτιος (13)
  • Φεβρουάριος (7)
  • Ιανουάριος (12)

2016

  • Δεκέμβριος (12)
  • Νοέμβριος (11)
  • Οκτώβριος (16)
  • Σεπτέμβριος (5)
  • Αύγουστος (9)
  • Ιούλιος (9)
  • Ιούνιος (9)
  • Μάιος (15)
  • Απρίλιος (7)
  • Μάρτιος (9)
  • Φεβρουάριος (8)
  • Ιανουάριος (14)

2015

  • Δεκέμβριος (12)
  • Νοέμβριος (14)
  • Οκτώβριος (12)
  • Σεπτέμβριος (7)
  • Αύγουστος (6)
  • Ιούλιος (10)
  • Ιούνιος (6)
  • Μάιος (6)
  • Απρίλιος (6)
  • Μάρτιος (11)
  • Φεβρουάριος (8)
  • Ιανουάριος (10)

2014

  • Δεκέμβριος (13)
  • Νοέμβριος (6)
  • Οκτώβριος (3)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Top
Copyright © pantimo.gr 2023 All rights reserved. Custom Design by Youjoomla.com
Κριτικές

Login

  • Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
  • Ξεχάσατε το όνομα χρήστη σας;
  • Δημιουργία λογαριασμού